WEDSTRIJD Spar Alken - F. C. Dyn. Zelem  2 - 6

DATUM 19-01-2007  20:30

DOELPUNTEN 0 - 1 Tim Holtappels, 0 - 2 Kevin Billen, 0 - 3 Eric Trippaers 1 - 3 Spar Alken, 1 - 4 Johan Maes, 1 - 5 Tim Holtappels, 2 - 5 Spar Alken, 2 - 6 Eric Trippaers

VERSLAG Onze Eerste competitie wedstrijd in de terug ronde was weer een succes. Nadat we de heen ronde hadden afgesloten met 2 nederlagen was het een beetje bang afwachten hoe de uitwedstrijd in Alken zou aflopen. Want wij wilden kost wat kost geen Derde nederlaag op rij incasseren. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd tegen alken zijn we niet meteen in de aanval gegaan. Maar al snel werd het 0 - 1 voor ons en konden we langzaam ons spel opleggen en zo uitlopen tot 0 - 3, net voor de rust kon Alken terugkomen tot 1 - 3. Maar na de rust kwamen we niet meer in de problemen en konden we de wedstrijd rustig controleren en de eindstand vastleggen op een verdiende overwinning met 2 - 6. Vermits Spar Alken een stevige en goed verdedigende club is met veel ervaring zijn we zeer tevreden met deze mooie overwinning. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim.